top of page

Stucwerk voor wanden en plafonds

Pleisterwerk vormt de basis laag voor diverse vormen stucwerk en is geschikt voor ruwe ondergronden, zoals gemetselde wanden (metselwerk) of betonnen wanden. Met raapwerk dikker stucadoorswerk is het ook mogelijk scheve wanden recht en glad te maken. De wanden en plafonds worden glad gestucadoord door middel van gips. Hierbij worden er meerdere lagen stucwerk aangebracht om de ruwe wanden en plafonds egaal en waterpas te maken.
 

Pleisterwerk kan ook op ronde ondergronden worden aangebracht, denkt u maar aan een open haard of de draaiing in een trap. Meestal wordt er een gipsproduct gebruikt, behalve bij badkamers en andere natte ruimtes, daarvoor wordt er bijvoorbeeld een cementgebonden pleister gebruikt.
 

Na volledig uitharden is de wand klaar voor verdere afwerking. Hierbij kun je denken aan het aanbrengen van een sierpleister, zoals bijvoorbeeld spachtelputz, behangen airlessen en of sausen/ latexen met de roller.

Buitengevelisolatie

Door het gebruik van buitengevelisolatie reduceert u al snel uw stookkosten en verdient u deze kosten snel terug. We kunnen u de laatste technische mogelijkheden aanbieden.

De afwerkingen zijn divers, zoals schuurpleister, spachtelputz en gladgeschuurd behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Traditioneel gevelstucwerk

Voor het Traditionele gevel stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Hier ligt een groot deel van onze kennis en passie. Wij zijn ook trots op de reeds geleverde projecten in de verschillende vormen met cement- en kalkgebonden pleisters.

Wij zijn door de continue ontwikkelingen en bijscholing op de hoogte van de nieuwste materialen en verwerkingen van deze producten.

Wij hebben in onze showroom diverse voorbeelden die wij u graag willen toelichten onder het genot van een kopje koffie.

Beton-Ciré

De betonlook helemaal van nu! Deze betonstuc afkomstig uit Frankrijk is verwerkbaar voor al uw vloeren en muren. Beton-Ciré is gewreven.
 

Beton-Ciré is eindeloos toepasbaar in diverse ruimtes. Doordat het cementgebonden is met hars leent dit zicht goed voor ruimtes met meer vocht, zoals bijvoorbeeld de badkamer en uw aanrechtblad. De ambachtelijke wijze van verwerken zorgt voor DE unieke look! Het product is zeer goed te reinigen en hierdoor onderhoudsvriendelijk.
 

Wij voeren diverse professionele merken. Kom gerust eens kijken in onze showroom.

Airless spuitwerk

Airless spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van een verflaag van bijvoorbeeld latex. Door de hoge druk bij het spuiten wordt de verf in kleine deeltjes verneveld. Het spuitwerk kan aangebracht worden op gladde wanden en plafonds. Voor u als klant kunnen wij het spuitwerk is in iedere gewenste kleur aanbrengen. Ook kunnen wij afneembare latex spuiten.

Sausen

Sausen is het afwerken van een vers gestucadoorde of bestaande ondergrond, zoals bijvoorbeeld spachtelputz of buitengevels. Deze worden voorzien van een verflaag eventueel op kleur naar keuze van de klant. Hierbij kunt u gebruik maken van een kleurenwaaier. Hieruit heeft u een keuze van ruim 1000 kleuren. 

Please reload

Wanden en plafonds

Wanden en plafonds worden glad gestucadoord door middel van gips. De ondergrond wordt, indien nodig, voorbehandeld met voorstrijk en afgewerkt met goudband van Knauf.

Airless spuiten

Door middel van airless spuiten kun je gladde, egale en strakke wanden en plafonds krijgen. Het Airless spuiten gaat ook sneller. Een ondergrond van glad stucwerk is ideaal om te spuiten.

Please reload

bottom of page